Haku Artsi-toimintaan

Seuraavan kerran Artsi-toimintaan mukaan voi hakea maaliskuussa 2023.

Hakuilmoitus 2023-2024 julkaistaan tällä sivulla. Tarkemmin tietoa saa myös uutiskirjeestä, jonka voi tilata suoraan omaan sähköpostiin sivultamme.

 

 

Haku ARTSI-toimintaan 2022–2023 (haku päättynyt)

Tarvitseeko järjestönne tukea arvioinnin kehittämiseen sekä toiminnan tulosten ja vaikutusten osoittamiseen? Hae nyt ARTSI-toimintaan!  

Mukaan voivat päästä STEAn Ak-, Ay-, ja C-avusta saavat sosiaali- ja terveysalan järjestöt, jossa työskentelee korkeintaan 10 työntekijää. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. 

ARTSI-prosessin aikana kohdejärjestölle muodostetaan järjestön omia tarpeita palvelevat työkalut ja mallit arviointi- ja seurantatiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen. Tapaamisissa käsitellään vaikutusketjua, tavoitteita, tuloksia ja mittareita, tiedonkeruuta ja tiedon analysointia sekä raportointia. Painopisteet voivat vaihdella järjestökohtaisesti. Tavoitteena on, että arvioiva ajattelu ja toimintatavat jäävät osaksi järjestön toimintaa. Artsi-prosessi tukee myös rahoittajan avustushakemuksien ja raportoinnin tekemistä.  

ARTSI-prosessi 

Yhteinen kehittämistoiminta järjestön ja ARTSIn asiantuntijoiden kanssa kestää vuoden kesäkuusta 2022 alkaen.  

Artsi-prosessi pitää sisällään 

  • 3–4 järjestötapaamista ARTSIn asiantuntijoiden ja järjestön kesken järjestöjen omissa toimitiloissa tai verkkotapaamisina. Tarkempi aikataulu sovitaan järjestökohtaisesti.  
  • 3 yhteistä arviointiin liittyvää verkkotilaisuutta kaikkien samana vuonna ARTSISsa mukana olevien järjestöjen kanssa. 
  • ARTSIn asiantuntijat ovat järjestöjen tukena kommentoiden ja sparraten tapaamisten välillä esim. kyselylomakkeiden tai hakemuksen laadintaa. 

Osan järjestöjen kanssa Artsi-prosessi on mahdollisuus käydä tiiviimmin ja painottuen etäyhteydellä järjestettäviin tapaamisiin. Tällöin sisällöt käydään läpi nopeammin, 2–4 kuukauden aikana. Prosessin aloitus ja tarkempi aikataulu sovitaan järjestökohtaisesti. Aikaisimmillaan aloitus voi olla jo toukokuussa 2022. 

Kiinnostuitko?  

Haku on käynnissä 7.3.–4.4. Toimintaan haetaan täyttämällä sähköinen lomake, johon pääset tästä 

Muistathan perustella, miksi juuri teidän järjestönne tarvitsisi ARTSIn apua. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille suoraan sähköpostitse. Mukaan otetaan 25 uutta järjestöä.

Tule mukaan kehittämään järjestösi arviointia! 

Kuntoutussäätiön ARTSI-toimintaa rahoittaa STEA. ARTSIssa tähän mennessä kehitetyt arvioinnin työkalut ja mallit ovat kaikkien hyödynnettävissä ja löytyvät ARTSI-oppaasta. ARTSIssa julkaistaan myös uutiskirjettä https://www.artsi-opas.fi/tietoa-artsista/tilaa-uutiskirje/ 

Twitter @ARTSitoiminta @Kuntoutussäätiö