Arviointi järjestöissä -keskusteluryhmä avattu

20.05.22

Osana Artsi-toimintaa perustettu Arviointi järjestöissä -keskusteluryhmän tarkoituksena on tuoda arviointia tekevät ja siitä kiinnostuneet järjestötoimijat yhteen jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista arviointiin liittyvistä aiheista. Ryhmän toiminnalla halutaan tukea järjestöissä arviointia tekevien verkostoitumista ja mahdollistaa vertaistukea.

Ryhmä tarjoaa foorumin keskustella järjestöjen arvioinnin eri teemoista, jakaa linkkejä, tapahtumia, koulutuksia, julkaisuja tai työpaikkailmoituksia. Kaikki arviointiin liittyvä on siis lämpimästi tervetullutta, erityisesti sellainen mikä on lähellä järjestöjen toimintaa.

Ylläpitäjänä ryhmässä toimii Kuntoutussäätiön Artsi-toiminta, joka tukee pieniä sosiaali- ja terveysjärjestöjä arvioinnin kehittämisessä.

Tervetuloa mukaan keskusteluryhmään!

Ryhmä löytyy nyt Facebookista.

Piirretyt ihmishahmot rivissä, puhekuplia taustalla, missä yhdessä teksti: Arviointi järjestössä -keskusteluryhmä