Järjestöjen arviointi ja seuranta -selvityksen julkaisutilaisuus tulossa 7.6.2022

26.04.22

Kuntoutussäätiö on selvittänyt Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) rahoitusta saavien järjestöjen arviointivalmiuksia ja -käytäntöjä sekä niiden kehittämistarpeita. Lisäksi selvitys kohdentui RAY- ja STEA-seurannan muutoksiin vuodesta 1995 alkaen. Järjestöjen arviointivalmiuksia ei ole aiemmin kartoitettu tässä mittakaavassa.

Selvitystyön tulokset ja raportti, Järjestöjen arviointi ja seuranta – Selvitys STEA-rahoitteisten järjestöjen arviointivalmiuksista sekä RAY- ja STEA-seurannan kehityksestä vuosina 1995–2022, julkaistaan tiistaina 7.6.2022.

Selvitystyö toteutettiin osana STEA-avusteista ARTSI-toimintaa ja tutkijoina toimivat Kuntoutussäätiön Järjestöarvioinnin osaamiskeskuksen asiantuntijat.

Toivotamme kaikki järjestöjen arvioinnista ja RAY:n/STEA:n seurannan muutoksista kiinnostuneet sekä selvityksessä mukana olleet tervetulleiksi julkaisutilaisuuteen.

Ajankohta: tiistai 7.6. klo 9-10.30

Kohderyhmä: kaikki järjestöjen arvioinnista sekä RAY:n/STEA:n seurannan muutoksista kiinnostuneet ja selvityksessä mukana olleet.

Paikka: Etätilaisuus, Teams -sovellus.

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 6.6. mennessä tämän linkin kautta.

Lue lisää myös uutisesta Kuntoutussäätiön sivulla.

Lisätietoja:

Tutkija-arvioitsija, VTM Erna Alitalo, p. 044 781 3201,

Asiantuntija, arviointi, Yhteisöpedagogi (Ylempi AMK), Heli Laurikainen (ARTSI-toiminta), p. 044 781 3207,