Hakumme on avautunut ARTSI-toimintaan

07.03.22

Artsi-toiminnasta tukea järjestöjen arvioinnin kehittämiseen

Kuntoutussäätiön Artsi-toiminta tukee pieniä sosiaali- ja terveysalan järjestöjä arvioinnin kehittämisessä sekä tulosten ja vaikutusten osoittamisessa. Parhaillaan on haussa toimintaan mukaan 25 uutta STEAn avustusta saavaa pientä järjestöä, jossa työskentelee korkeintaan 10 työntekijää.

Vuoden mittaisen prosessin aikana jokainen järjestö pääsee kehittämään omia tarpeita palvelevat työkalut ja mallit arviointitiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen. Myös tiivimmin toteutettu prosessi on mahdollinen. Tapaamisissa käsitellään mm. vaikutusketjua, tavoitteita, tuloksia ja raportointia. Hae mukaan 4.4. mennessä. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Kuntoutussäätiön ARTSI-toimintaa rahoittaa STEA. ARTSIssa tähän mennessä kehitetyt arvioinnin työkalut ja mallit ovat kaikkien hyödynnettävissä ja löytyvät ARTSI-oppaasta. ARTSIssa julkaistaan myös uutiskirjettä https://www.artsi-opas.fi/tietoa-artsista/tilaa-uutiskirje/