Nyt on aika valmistautua STEAn tuloksellisuusraporttiin

20.01.22

STEAn tulosraportti häämöttää helmikuun lopussa. Tämä saattaa aiheuttaa monenlaisia pohdintoja, ehkä jopa pientä tuskaakin. Mutta ei hätää, tässä Artsin vinkit, miten kannattaa valmistautua jo heti tänään.

  • kaivakaa esiin STEAlle tekemä hakemuksenne vuodelle 2021. Nyt raportoidaan niitä tuloksia, joita tässä hakemuksessa olette luvanneet tavoitella.
  • menkää STEAn materiaaleihin, ja käykää läpi, mitä tuloksellisuusraporttiin oikein pitää kirjoittaa. Nyt sivuilla mukana myös kysymys ja vastaus -palsta, jossa arvokasta tietoa raportin tekemisen tueksi. https://www.stea.fi/kaytto-ja-raportointi/tuloksellisuusraportti/#title-0
  • ja sitten tärkein: Tarkastelkaa, oletteko keränneet riittävästi seurantatietoa viime vuoden toiminnasta, jotta pystytte täyttämään raportiin riittävä tiedot. Vielä on mahdollisuus täydentää!

Kun sitten lähdette analysoimaan ja käsittelemäänne tietoa raporttiin, niin tutustukaa myös Artsi-oppaan osaan 6. Tiedon analysointi ja hyödyntäminen. https://www.artsi-opas.fi/opas/6-tiedon-analysointi-ja-hyodyntaminen/

Ja raporttia tehdessä muistakaa, että nyt on aika nimensä mukaisesti kertoa toimintanne tuloksista, siitä mitä muutoksia olette saaneet aikaan.

Tsemppiä raportin tekoon!

Kimmo Terävä
Tutkija, työelämän kehittäjä
Artsi-toiminta