Mistä lähteä liikkeelle järjestön arvioinnin suunnittelussa ja tiedon analysoimisessa? – katso videot

15.06.21

Arvioinnin suunnittelu ja tiedon analysointi ovat isoja kokonaisuuksia, joiden aloittaminen saattaa tuntua haastavalta. Uusissa videoissa avataan pähkinänkuoressa, miten arvioinnin huolellinen etukäteissuunnittelu helpottaa arvioinnin toteuttamista, ja miten järjestötoiminnasta kerättyä tietoa voi lähteä analysoimaan. Kurkkaa uudet videot linkeistä, ja lähde rohkeasti kehittämään arviointianne!

Artsin työkaluja hyödynnetään myös Artsi-prosessiin mukaan lähtevien yhdistysten kanssa. Kaudelle 2021–2022 valittiin yhteensä 24 järjestöä. Järjestöjä sparrataan erityisesti vaikutusketjun, tavoitteiden asettelun ja mittareiden sekä tiedonkeruun ja seurantiedon analysoinnin osalta. Lista mukana olevista järjestöistä.