Artsi hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa!

11.03.21

Haemme joukkoomme arviointiosaajaa – hakua jatkettu 15.4. saakka!

Kuntoutussäätiö hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa Artsi-toimintaan, joka tukee pieniä sote-järjestöjä oman toimintansa systemaattisessa arvioinnissa ja kehittämisessä. Arviointiosaajan päätehtävänä on vuosittain valittavien kohdejärjestöjen konkreettinen tukeminen ja sparraaminen työparin kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakijalta odotamme

  • ratkaisukeskeistä asennetta ja työtapaa
  • kehittäjän mieltä – halua uudistaa ja uudistua
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia menestyksellisesti erilaisissa verkostoissa, tiimeissä ja yhteistyömuodoissa
  • kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä
  • monipuolista viestintäosaamista

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sote-järjestökenttään ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, mutta Kuntoutussäätiössä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt. Käytössämme ovat lounassetelit ja mahdollisuus viikoittaiseen liikuntaan työajalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Riikka Shemeikka 15.4.2021 klo 10–11, puh. 044 781 3102 ja työelämän kehittäjä Kimmo Terävä 12.4. klo 12.30–14 puh. 040 821 9981.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen viimeistään torstaina 15.4.2021.

 

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme kuntoutusmalleja ja kuntoutusjärjestelmää sekä innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.